torsdag 8 mars 2012

Desert Safari

Då har man levt rövare i öknen, samt ridit kamel och haft en arabisk afton. 
Inte ångrar jag en sekund att vi åkte på detta, jag må vara emot alla s.k turistattraktioner och turistfällor, men detta var grymt. Och det är ju inte så att jag tänker ta en bil och ge mig ut i öknen själv, liksom. Man gör vad man måste! 

Efter några timmar vid poolen, var det dags att göra sig redo för avfärd emot det stora okända. 
En pickup hämtade oss och två danska tjejer från hotellet och sedan bar det iväg! 
Efter någon halvtimmes bilfärd var vi där. De började med att tömma ut hälften av luften ur däcken, så att vi skulle slippa studsa fram med bilarna och sedan var det bara full rulle. Fasen vad roligt det var att slajda runt där på sanddynorna. Tur att man har en erfaren chaffis. Haha. Det var typ som Liseberg light. Haha, Nora satt och fnissade hela tiden, det gjorde jag med, men om vartannat kom det JISSES eller HARREGUD, JESUS, ja, de numera vanliga "svordomarna". 

Efter ett tag var det dags att komma till campet, där vi skulle bjudas på en arabisk afton, det vill säga mat och show. Vi fick rida kamel, även om det var cirka 10m fram och tillbaka. Haha, men det var roligt. Fascinerande djur detdära. Något illaluktande och lite ta-fatta eller hurfasen man skriver det ordet. Men dem är fina att titta på. Vi hängde med danskorna på kvällen och träffade även en annan svensk och en kanadensare som vi hängde med. Mycket trevliga. Maten som vi fick var helt fantastisk. Bl.a hommos, taboulee, sallad, pasta, grytor, kött. Ja, det var galet gott och kändes väldigt arabisk. Ingenting som man äter till vardags liksom. NommNomm. Till maten var det uppträdande, bl.a en snurrande man och en magdansös. Damn, den tjejen kunde dansa. Sjukt duktig! Den snurrande mannen var också han väldigt duktig, men fattade liksom inte grejen med att han snurrade konstant i typ 15min och viftade med paraply och grejer. haha. 

Efter showen var denna afton till ända och vi åkte hemåt. Väl hemma blev det lite M&Ms och chips innan läggdags. Nu är det torsdag och vi ska till stranden, antagligen sista gången för denhär resan! 
Ikväll blir det en utgång med våra nyfunna vänner, ska bli riktigt roligt! 














One Love
Hakuna Matata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar