torsdag 19 november 2009

Loco Loco

Jaa herrejisses vad ska man säga!
Jag har haft många galna kvällar/nätter här men igår var nog det sjukaste men dock mest spännande och roliga händelse jag vart med om. Nästan. Haha. Vi skulle ju inte gå ut mer men så kom aldrig kusinen till stranden igår så då sa Karro att vi måste ut och leta upp honom. Sagt och gjort. Vi träffade på truckerkepsen och Dennis nere på stranden och hängde med dem tills det var dags att åka ner till Quepos igen. Eller ahh jag och Dennis var ute på lite äventyr i klipporna först. Vad säger man farligt farligt men roligt roligt?! =) Karro drog ner till Quepos iallafall och jag kom väl hem någon timme efter.
Vi bestämde att vi skulle till Dennis först och sedan dra vidare till Bambu Jam. Sagt och gjort! Efter lite vin och massa surfing-filmer drog vi till BambuJam. Sjukt lite folk för att vara en "ladies night" onsdag! Men vi dansade och hittade på en del andra sjuka saker. Hahaha. Men skoj de va de!
Efter detta drog vi ner till Quepos och skulle gå in på Sugar. Men där va noll folk.. Så vi hamnade istället utanför Casino och satt och fulade oss på en bänk. Sen fick vi för oss att dra ner till stranden. Jag Dennis Karro o Truckerkepsen. Som förövrigt heter Gary. Kvällen slutade? Uppe på ett berg vid klipporna i havet. typ. Det var en spännande klättringsupplevelse må jag säga. Men ROLIGT det var det verkligen. Haha.

Kom hem lagom tills det ljusnade. Haha.
Just nu sitter jag och har tryckt i mig en kokosnötsglass SJUKT GOD och en Iste på ett glasscafe med trådlöst internet! Himla bra det! Dagen kommer att bli väldigt lugn eller aah det som är kvar av dagen vill säga.


PURA VIDAAA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar