torsdag 5 november 2009

Necessito uppdatera

VILKEN VECKA DET HAR VART, Jag sager bara, Galet!

Upplevelser pa upplevelser, blandat med karlek pa alla hall o kanter. Sorry for det sega uppdaterandet, men denna veckan har vart galet bra sa har inte pallat satta mig har! Vadret har vart prima ballerina och allting har vart lika underbart som vanligt.

Ifrdags var jag ute o surfade igen, med Cosi o Marcos o ett gang till, gick ganska bra, men e maste bli battre. Vill sa garna kopa en brada! Fredagen blev det ocksa en trevlig utgang med Fridriiita. Vi var forst pa "Margarita-kvall" hos ett aldre amerikanskt par, som laser spanska pa samma skola. Mycket trevligt var det, lararna var ocksa dar. Tyvarr vart Johann sjuk, sa hon fick stanna hemma. Somvanligt bar det upp till Bambu Jam, men slutae inte ovantat med Dennis o c/o i en bil upp till ett mega hus som hans boss hyrt. Mycket trevligt var det.

Lordagen var det dags for surftavling. Stralande vader och mycket folk, kan det bli battre? Massa surfare och grym surfing. OOH, alska! Lite senare ramlade Johanna o Frida ner till stranden. En heldag med sol o massa bad. Spenderade val i princip hela eftermiddagen med att forsoka halla mig vid liv med Dennis ute i vagorna o inte ramla nerfor klippor. Haha! Valdigt skoj hade vi iallafall. Avslutades med en av bilderna pa solnedgangen nedan. Ah, solnedgangen var helt underbar! Sen var det dags for party all night med Johanna, som forovrigt var battre, Fridas tur att vara hemma.Som sagt Halloween var det och vi hade ingenting att ha pa oss, sa de fick bli flator o en solhatt. Haha! Galen kvall som slutade som de senaste andra kvallarna, passagerare i Dennis bil. Haha!

Sondag, en lika underbar dag som lordagen, dock lite segare. Men avslutades underbart med solnedgangen och en brasa pa stranden, for att sedan somna helt underbart och tidigt. Haha!

Mandag, ytterligare en mycket bra dag! Kommer knappt ihag vad vi gjorde, men men. Hela tisdagen var jag o fjollade runt med Ñeñe. Kakade pasta pesto, glass, spelade brannboll med en brad-bit o fotboll, sandbrottning, bad o allmant fjoll. Shit vad skoj det var!
Gardagen var det dags att hyra bil med Ñeñe, man har ju privatchaffis, och en resa till San Josè paborjades =) En mycket spannande tripp med alla mojliga handelser utmed vagen. Haha! Iallafall sa blev det en baguette o glass, innan vi motte upp Karro, som stod och sag allmant forvirrad ut pa flygplatsen! Och en knagglig resa hem paborjades. Ett stopp for att checka alligatoere gjordes ocksa, en svang om Jacò o Playa Hermosa, bara for lite sightseeing!
Onsdag betyder ladies night pa Bambu Jam. Karro fick dock sova, inge bra med fest efter en lang resa.. Vi skulle ut bara for att de var Fridas sista kvall med fest, hon aker typ lordag.. Tror jag det var. Men tror ni att hon dok upp? NAE! Borta, vi fattade inget. Men vi fortsatte glatt. Bambu Jam, valdigt sent, men de blev en svang dar, saklart i Dennis bil. Ner till stan for att sedan flumma runt pa naagon random bar, skoj vadde det iallafall! Haha.
Idag har viinte gjort sa mkt, innan vi lamnade bilen korde vi ner till stranden for att visa Karro, sen drog vi till Dennis o han gjorde lunch till oss. Nacho-chips, sallad, salsa, bonor, kyckling, de later inte mycket for varlden, men de var kanon o han ar grym. CHill framfor TVn, sen drog jag o Karro o ringde lite, de gick bra efter manga om o men. Haha!
Nu sitter vi har och ska snart ata middag. Imon hoppas vi pa batrre vader! =)

Puss o kram till er alla, men ni ar DALIGA pa att kommentera!
ALSKAR LIVET,
PURA VIDA!

5 kommentarer:

  1. Du vänners vän! Fan vad du GÖR mycket, där ligger jag i lä. Upptäcker och upplever och upphittar snygga karlar!
    Jag är glad och stolt - du förtjänar det här SÅ mycket och du är modig som ingen jag känner!
    All kärlek, Nora.

    SvaraRadera
  2. Tja Hosafina.. Snart packar jag oxå å åker ner till dig!! Sverige är kallt å rengit jag vill ha lite värme.. Kramissar från kalla Gisselstad..

    SvaraRadera
  3. Du är bara så jäkla het tjejen...

    SvaraRadera
  4. inte så mycket att komentera, du verkar ha det fantastiskt bra därborta. Här hemma har första snön fallit och smält bort, vi jobbar och sliter så vi kan resa på sem när du kommer hem och kan passa hus och djur , massor av STORA kramar från mamma o pappa "var rädd om dej"

    SvaraRadera