torsdag 28 juli 2011

Chillin' in Tylösand

För det första gillar jag inte denna sortens musik egentligen, för det andra så är denna låten helt underbar. Jag och Fanny dansade loss till denna igår. Och då tänker ni såhär, hur dansar man till denna musiken? Just så tänkte vi också. Vi stod på dansgolvet, kollade runt, och härmade. Vad gissar ni på? Just det, hoppa och veva! Så kallat "dansa". Borde inte få kallas dansa. Men skoj, det hade vi!



Dessutom hade vi en helt fantastisk solnedgång och goda cider som vi avnjöt tillsammans med andra fina flickor på klipporna utanför Hotell Tylösand, samtidigt som vi lyssnade på Hoffmaestro, som spelade live inne på Solgården. Det blev en mycket lyckad kväll! 




Dagen på jobbet har vart hyfsat seg. Startade dagen med att försova mig och missa tåget. Men kom bara 25min försent. Kul att chefen inte ens märkte att jag inte kommit. Snacka om att man blir tagen för given, eller vad ska man säga. Sköter sitt jobb, kanske man ska säga ;) Nu är jag mer eller mindre död i soffan och vill inget hellre än att äta choklad i massor. Får se om jag orkar röra på mig bort till Tempo. Ytterst tveksamt dock. 

Känns som att det börjar bli höst nu. Det är lite jobbigt. Solbrännan börjar försvinna och man känner sig ganska tråkig. Inte för att jag har det minsta tråkigt, bara en parantes. Blir bara mer och mer sugen på Australien, efter jul.Vi får se lite hur det blir på jobb-sidan. Löser sig! 

Chow Chow 
Hakuna Matata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar