söndag 2 oktober 2011

Hello Sweden..

Home, sweet home. Borta bra, hemma bäst?
Jo, så är det väl, grejen är bara att det hade vart skönt att veta vad som är hemma, vart som är hemma. Hemma är vart hjärtat befinner sig? Jo, kanske...

Ibland känner jag mig ensammast i hela världen. Jag har så många människor underbara människor omkring mig, det har jag verkligen, men det är också just då som jag känner mig som mest ensam. Hur konstigt är inte det? Hur kommer det sig? 

Jag vet inte alls vad jag vill med någonting, eller jo, till viss del kanske. Men det känns inte som att jag hör hemma någonstans, jag har liksom inte landat på bägge fötterna.Vad jag än gör eller vart jag än befinner mig, så känns det som att jag bara står på ena benet, eller att jag bara står och stampar på stället. Jag kommer ingenstans, samtidigt som jag inte vet vart jag vill komma eller vart jag vill vara påväg.

Stressa inte, det löser sig, är kommentarer man får och visst, det stämmer, jag kan inte tvinga fram något, det förstår jag med, men jag har gjort samma sak i över fyra år. Jag har stått och stampat i över fyra år. Visst, jag har levt ut, rest mycket och sett världen, ångrar verkligen inte det, men nu snackar jag inte om erfarenheter. 
"Du lever nu, passa på" - Ja, visstfan lever jag nu, men hur lätt är det om man inte vet HUR man vill leva det? VART man vill leva det, VAD man ska göra?! 

Jag är så jävla förvirrad. Vet varken ut eller in och det är så jävla jobbigt. NEJ-jag vet, jag har ingeting att klaga på! Jag är frisk, har jobb och lägenhet, underbara vänner, jag klagar inte! Jag vet bara uppriktigt sagt inte vart jag ska ta vägen och det är förbannat jobbigt! 


Nu är jag iallafall hemma. Hemma i skogen efter en massa resande med buss, flyg, tåg, bil. Snacka om att utnyttja alla sorters fordon och att åka kollektivt! Helt slut är man med. Det tar på krafterna att resa med gamlingar! Hehe, näe det har vart jättetrevligt och jag är jätte tacksam för denna veckan. Har varit kanoners, önskar dock att det vart lite mer tid! 

12 grader, dimma och regn?
28 grader, sol och lätt vind?
 Ja, valet är ju ganska simpelt! MEN, nu kan man inte ha de bra hela tiden! 
Plikten kallar och för tillfället kallar sängen. MIN säng! Det absolut bästa med att komma hem! 

Måste erkänna att jag inte är helt nöjd med min insats på tåget, tryckt i mig ett halvt kilo M&M med jordnötter och NEJ jag skämtar inte. Min mage är lite kinkig på mig nu, samt har jag väldigt dåligt samvete, menmen, är de semester så är det. På måndag väntar trapporna igen!

Oj, vilket inlägg såhär sent en lördag! Nåja, nu blire kudden!

Ciaoooo

One Love
Hakuna Matata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar