onsdag 29 februari 2012

European beach, Dubai

Jahopp, då har vi gjort ett besök på en av de coolaste platser jag sett.  
Ni som vart i Australien kan tänka er Surfers Paradise, men mycket häftigare. Det är en bra beskrivelse av European beach, downtown Dubai. Anledningen till att den kallas så, är på grund av att det mer eller mindre bara hänger turister där. Och mycket riktigt. Dock var den så sjukt stor, bred, stranden som vi var på här i närheten av hotellet, är samma strand, fast det är liksom massa privata parker osv emellan. Stranden är alltså typ 2mil lång. Galet. Dessutom är den liksom 150-200m bred. Helt sjukt. För att inte tala om de mäktifa byggnaderna i bakgrunden. Helt sinnes. Vi kunde inte sluta sirra. Jag kan inte sluta stirra på silhuetten, den är så sjukt häftig. Det är som kulisser för en film. Men igår så åkte vi in ibland dessa byggnader och det var så att man fick sitta upptryckt på taxifönstret för att se hela vägen upp. Fräckt som bara den! 

Fram mot solnedgången kom det fram en trevlig arab och började prata med oss, många intressanta konversationer, vilka jag var mestadels passiv i, men att lyssna räckte mycket väl. Intressanta konversationer innebär i detta fall religion. Vad annars! :)

Efter en mycket lyckad dag på stranden, var det bara att ta taxi hem och upptäcka till vår fasa den bränna som uppstått under dagen. Det blev några oj, och fan och herregud. Hehehe, men det var ju inget som vi inte egentligen var medvetna om när vi åkte hemifrån på morgonen. 

Förövrigt gör vi inte mycket mer än att solar och äter, samt sover, i massor. Livet pinne, återigen. Ikväll tänkte vi testa en liten utgång, vi får se hur det slutar! Kan gå precis HUR som HELST när vi är i farten! Ska bli skoj! Funderar på att dra mig uppåt taket och poolen en sväng tills Nora vaknat till.






ONE LOVE! 
Hakuna Matata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar