torsdag 19 april 2012

A royal visit.

Halli Hallå eller!

Sådär ja, vad händer här då. 
Inte mkt, jobbar och tränar. Dansar gärnet på Fuego-passen och gymmar lite. Galet roligt. 

Igår var det en lång dag, jobbade i salladen mellan 10.30-15 och sedan jobbar jag på golvet mellan 16-21.30. På golvet, det vill säga att jag jobbade lite i service, lärde mig kassan osv. Skulle egentligen varit orderman, men det funkade inte riktigt, då jag inte har megakunskaper i baren och de som stod där hade inte tid att hjälpa mig, så det var lite tråkigt. Men jag har iallafall börjat röra mig en del bakom baren och jag har lärt mig kassan. Yahaay, något nytt. Så jäkla roligt att röra sig lite mer än fram och tillbaka mellan grönsakskylen och salladsstationen. Håll alla era tummar för att jag ska få fler pass som inte är i salladen. Please. Att en sådan liten förändring kan göra sådan skillnad. Ruuuuligt! 

Idag blir det jobb till 17, sedan blir det att ta sig ut till Farsta för ett världsbästigt Fuegopass samt lite gympass. Woopwoop. Ser fram emot det passet hela veckan. Sjukt rooooligt!

Igår var förövrigt en intressant dag. På många sätt. Jag står i min lilla värld, typ döende av hunger och ganska lojj sådär. Tittar upp och jag ser någon som är fruktansvärt lik Prins Carl-Philip smita förbi. Jag tänker att det finns många som är lika honom. Men vet ni vad, det visade sig var just exakt Prins Carl-Philip, det ni! Kollade lite på honom och insåg att han var väldigt kort, men ganska snygg. Jag skulle ju åka till slottet när jag var liten och gifta mig med honom. Jag konstaterade ganska fort att det absolut inte funkar när han är kortare, samt att de känslor jag hade för prinsen då, är helt borta. Not my cup of tea, liksom. Hehehehhhehehe, jag anar att ni förstår vad jag menar.

Det lilla jag gick runt som Orderman, tog jag beställning av tre tjejer, varpå den ena säger, "Oh, vad fina ögon du har!" Lite förvånad - ehhh hehe, taack.. (fnissfniss)
Man blir särskilt förvånad när det kommer från svenska tjejer. Det är rätt många som har sagt det när jag stått i salladen, men då kommer det ofta från killar och inte svenskar. Haha. 
Igår fick jag också höra på tuben när jag gick förbi : "Ehyy Jennifer Lopez, vänta!". Haha, jag fnissade till och fortsatte gå. För seriöst, Jennifer Lopez? är det någon som jag INTE är lik, så är det la ändå henne. Latina, brunögd, kurvig, snygg som fan. Jag är typ som raka motsatsen.
MEN, jag tänker ta åt mig och ta det som en komplimang, varför inte liksom! 

En bra sammanfattning av de senaste dagarna. Måndagen spenderade jag i solen på klipporna här vid Långholmen. Sweet somfan, fick till och med lite färg efter jag legat där i någon dryg timme. Sedan spenderade jag resten av eftermiddagen med Alex, Chrisse B, Brown Sugar, kärt barn har många namn så att säga. I vilket fall som helst så var det mycket trevligt. 
Nu ska jag ta mig i kragen och fräscha till mig, sedan promenera till jobbet. IMORGON börjar min helg. Min LEDIGA helg. Veronica kommer hit och det ska bli sweet som faan! Wohooo!

Good tings a gwan inna Jamaica bebe. @Nine Miles. 





ONE LOVE ppl
Hakuna Matata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar