lördag 5 februari 2011

Study+Beach

Så, då har denna dagen också gått förbi. Nästan iallafall! Började dagen med en morgonpromenad, såklart började det regna precis när jag skulle ut, så jag sprang upp och ner i trapporna tills det slutade regna, det blev väl en 5 ggr (3våningar) upp och ner. Efter det blev det en promenix.
Efter det, blev det plugg, plugg, plugg för att sedan dra oss downtown, eller till stranden, men innan dess var jag tvungen att fråga lite frågor för min kurs, på ett turistcenter. Väldigt trevliga och det gick smidigt.
Sedan tog vi oss ner till Doctors Cave igen. Där är så otroligt vackert och avslappnat att det är inte klokt. Jag tror det beror mycket på att det är så litet, plus att det kostar att gå in, så det är inte mycket folk bara ett par barer som spelar Bob Marley o annan reggae, helt fantastiskt avslappnande! 
Där tillbringade vi hela eftermiddagen, stekandes. Just kommit hem till lägenheten och ska strax göra lite Mac&Cheese. Haha - premiär för mig, aldrig ätit det innan. YAY! ;)
Kvällen går åt till att studera lite och sedan ska vi väl ner till baren o prata lite, eller lyssna o lära detta häftiga språk, dialekt eller vad man nu säger.

Hoppas ni har det bra hemma, för det har jag!

 Svart - För folket, Röd - för blodet, Gul - för solens strålar, Grön - För växtriket, plantagen.




Jag sitter inte i sjön här, det vill jag lova. Jag har hittat ett nytt paradis, inte för att jag på något sätt vill ersätta Costa Rica, detta är ett annat sorts paradis!
Good tings a gwan 
One Love
Hakuna Matata
PURA VIDA!

1 kommentar:

  1. HEJ HEJ Fina bilder du ser ut att ha det bra men vi är lite nyfikna på fotografen kan du inte visa en bild STORA KRAMAR

    SvaraRadera