måndag 30 augusti 2010

Que fin de semana!


Vill börja med. WOW. Vilken helg!
Fred-Sönd med tjejerna! Fy sjutton va vi haft de mysigt!
TACK!
Fredagen började med en lätt lunch hos Helena efter att hon hämtat oss på stationen.
Därefter slappade vi hela eftermiddagen Kollade på bilder och lyssnade på chill-musik. Självklart som väcker minnen från Costa Rica! Sen bestämde vi oss för att åka in till stan och ta ett glas eller två och äta på en Tapas bar med det passande namnet "Manana". Vi tog ett par öl på en bar med after-work priser först och också lite förrätt i form av vitlöksbröd. GOTT! Mycket trevligt ställe! Sen satte vi oss på Tapas baren med nåt glas vin ocg ett par små rätter var. Gud va det var mysigt! Drog oss hemåt frammot 11 tiden.
Startade lördagen med en liknande "hotell-frukost" och drog oss sedan sakta in mot stan (efter en vända på systemet. Där vi inhandlade Corona och en box röd-vin!). Vi vandrade runt i fina Göteborg och fick köpt lite småsaker och fikat lite. Efter en vända på "Hemköp" var det dags för helgens höjdpunkt: laga Gallo Pinto och Pico de gallo och Guacamole samt dricka Corona michilada och rödvin. FYSJUTTON vad gott det blev!
En trevlig kväll avslutades på nattklubben "Nivå" på avenyn. Vi mötte också upp Lovisa Veronica och Bella. Sjukt trevligt! Igår mådde man som man förtjänade. Men lätt värt. Lätt värd helg! Sjukt bra!
Smakprov från helgen.




   


Mozarella & Pesto. Ja tack!

Snygga brudar! Ida & Cecilia
Jag och Helena!
Göteborg. Avenyn.
Detta var nästan det bästa på hela kvällen! 
Tack vare Cissi blev maten sjukt god!

Salsa Fresca. Underbart gott!

Alltså nu är det såhär. Tilläggas bör att jag hade aldrig i hela mitt liv fått för mig att äta detta om det inte vore för Costa Rica. Jag avskydde detta i början. Det gjorde jag. Men nu tycker jag det är så sjukt gott.
Ris och bönor stekta med paprika och lök och koriander. Samt Salsa Lizano som inte finns att köpa här i Sverige. Men MUMS! Vilka flasbacks man får!

MYS!

Sjukt god guacamole. Sjukt god salsa fresca. Sjukt god Gallo pinto.
Slutsats: Sjukt lyckad middag!

Och så passar vi på med att avsluta med ett roligt besök på McDonalds på söndag eftermiddag a´la Jossan/Lovisa. "- Alltså. McDonalds har blivit sjuuukt fint nu" Ah. Jovisst men vi insåg rätt snart att det var lite väl att ta i efter McDonalds "ombyggnad". De gjorde att vi skrattade konstant i bilen hem iallafall. Iallafall så blev det en McFlurry Marängswiss. Vi satt i godan ro o diggade (till ingen musik) och smålog efter en lyckad helg. Haha!

Och ett till avslutande med "El sarpe" med Toledo!
El Sarpe betyder typ "sista drinken" 


Toledo är förövrigt från Costa Rica!

Hakuna Matata
PURA VIDA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar