onsdag 23 september 2009

Fyfan

FYFAN, det är väl så jävla självklart att det är inte sant. När jag, Josefin Svensson, tar tag i något och verkligen bestämmer någonting spontant, för min egen vilja, då blir de kattskit av alltihop.
Som de flesta kanske fattat, så har Jay o Stephen nu dragit tillbaka till USA. Fick reda på det igår. SKOJ, jävligt skoj att få reda på de 1vecka innan man ska åka, betalat alla biljetter osv.
Jäävlaa skiiit.
Men wft jag ska tamigfan åka ändå, ska ha riktigt jävla skoj o de kommer blir lite mer av ett äventyr nu. På egen hand.. Fast de blir inte så mycket på egen hand, kommer ner och har några nätter innan spanskan börjar, då har jag boende i 2veckor, sen är de bara två veckor kvar tills Karro kommer ner o då drar vi väl runt ett varv. Ska iallafall till "the carribean side" - smaka på de. Karibiska sidan.. KARIBIEN. Lockar rätt mkt. Kommer bli asbra, åker väl norrut lite med, kollar in Santa Theresa osv. Kommer blir as bra. Då är de en månad tills vi åker till DC o syster <3 för att sedan dra tillbaka till Costa Rica över jul/nyår.
OH detta kommer bli bra!


Saknar <3

Laterr

1 kommentar:

  1. Men.. vem ska ta hand om dig nu då?? Ska du va helt själv där borta? =(

    SvaraRadera