måndag 21 december 2009

Comida con Glen y Derek y Che

Jahopp dagen med stort D idag. Idag har jag satt punkt för allt med Dennis och vad det heter. Är jävligt trött på att bli behandlad som hans lilla leksak som han kan ha när HAN känner för det. Trött på att vara en del av hans sjuka spel. Punkt slut. Och precis som jag trodde så de enda han sa var: Sounds good och log. Man vill ju ha en fucking reaktion! Men nänä. Han är så jävla patetisk att det är faen synd om honom. Palla. Men de va kul sålänge de vara. Eller aah. Typ. PURA VIDA!

Så dagen har spenderats med strand och surfing. Surfing blir bättre o bättre. Fick lite hjälp av Derek med. Sen bestämde vi att jag o Lovisa o Karro skulle hem till Derek o käka middag med han o Glen o Che (deras rumskamrat). Che drack väl typ upp en hel flaska vodka (han är alkoholist) och var allmänt jätterolig. Vi skratta gärnet åt/med honom. Lätt en av de skönaste människorna man träffat! Middagen bestod av pasta med tonfisk o sås typ blandat. Riktigt gott var det! Sen drog vi till Glen o lyssna på musik o chillade. Mycket trevligt var det. Glen körde väl hem oss runt 10tiden. Haha Che hoppade ur hos oss o badade i poolen och var allmänt sjukt rolig och vandrade sedan ner till Quepos för att dricka öl. Haha. MUY DIVERTIDO!


VIKINGS! Haha


VIKINGS.. Eller aah typ.


Han insisterade på att vi var DÅLIGA vikingar och därmed loosers eftersom vi inte ville följa med han ut och dricka öl. Men en rolig filur var det allt!

Next stop: My bed.

PURA VIDAAAA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar