söndag 6 december 2009

En rolig middag

Innan det var dags för en middag med la familia drack vi lite glögg o käka pepparkakor här i lägenheten. DET VAR GOTT. Dessutom har det snöat typ hela dagen och vi har hört julmusik. Lite stämning nu alltså. Snart är de över igen.. Då blir det sol & playa & party för hela slanten igen. YEY! =)

Idag har jag nog vart med om den roligaste familje-middagen någonsin. Hur kommer då detta sig? Jo. Jag och Amanda startade en väldigt intensiv diskussion om huruvida friterat heter fried eller deep-fried på en meny. Vi båda vet att deepfried är friterad och fried är stekt. Men om det på menyn står: grilled or fried chicken? Då betyder det ju friterad eller grillad. Alltså det är sjukt svårt att förklara. Iallafall så slutade det med att pappa frågade kyparen. Såklart så förklarade han så att pappa fick rätt. Men jag och Amanda vägrade ge oss så vi sa till att vi ville ha in menyn en gång till för att dubbelkolla vad det stod. Till våran besvikelse insåg vi att pappa hade rätt. IGEN. Jobbigt värre liksom... Men vi hade fruktansvärt roligt och jag är innerligt tacksam över att ingen annan förstod våran diskussion! =)

Nu kom vi precis tillbaka till lägenheten efter att ha hälsat på några av deras vänner två våningar upp. Mycket trevliga människor! Nu blir det ett par Vänner avsnitt (ÄNTLIGEN) och sen sova. Gymmet imon igen. Hell yeaaah!


PURA VIDAAA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar