tisdag 22 december 2009

SurfShoppingRegnFotbollYatzy

Usch vad det regnade imorse jag jag vaknade. Spenderade hela förmiddagen med att kolla på Vänner med Anso och sitta vid datan o ladda julmusik! Trevligt trevligt. Därefter tog jag o Lovisa o Anna o Emma o Linda tag i våra liv lite o drog oss neråt centrum för en shoppingtur. En mycket lyckad sådan. Eller inte lyckad beroende på hur man ser det (pengamässigt). Fick köpt en ny bikini (igen) och en t-shirt bådda två från Roxy. (JAG ÄLSKAR SURF/SKATE Märkena) Samt en enkel brun klänning som man kan gå ut o dansa i. Haha. De blev en lätt lunch på en italiensk sresturang och därefter playan eftersom solen hade tittat fram lite och det hade slutat regna.

Väl på stranden blev det mest chill och avslutade dagen med lite surfing. Fick ett par goa vågor idag! ÄLSKA! Sedan öppnade det en ny resturang så de bjöd alla på FRIED chicken. (PAPPA: FRIED CHICKEN som i FRITERAD KYCKLING!!!!)


PAPPA!!! Vet du vad KFC står för? Kentucky FRIED Chicken som i FRITERAD KYCKLING. För vet du vad dom serverar? ENDAST FRITERAD KYCKLING!!!!!!! SÅ DE SÅ!


Ledsen för ett internskämt ovan. Iallafall så var de jättegott och vi fick ris o sallad o salsa till. MUMS! Gratis är gott de. Vi drog hem och fick till våt besvikelse sitta på balkongen och vänta på Anna med nyckeln i typ 1 timma. Gick dock bra eftersom vi roade oss med att stå och ha allsång/dans. Sjukt skoj var det. Sedan blidde de bara dusch o ombyte för att dra ner till Quepos o kolla lite fotboll o umgås me folk o käka glass. Gilla. Tillbaka till lägenheten och spenderade nån timme med Yatzy och Systrarna Nilsson o Tobbetobias. Mycket trevligt!

Nu blir det sängen!



PURA VIDAAAA

4 kommentarer:

  1. Deep Fried chicken är vad dom serverar :)

    SvaraRadera
  2. Men VARFÖR heter de då Kentucky FRIED Chicken =)

    SvaraRadera
  3. Merry xmas. Skinkan är i ugnen och snön ligger vit på marken. Tack för kortet :)

    SvaraRadera
  4. Du får skicka ett mail till KFC och fråga varför dom inte använder korrekt engelska:)

    Pappa

    SvaraRadera