lördag 5 december 2009

US Holocaust Memorial Museum

Innan något annat: JAG SER DET SNÖAR!

Idag började dagen med att gå upp typ 5 i 8 och dra upp till gymmet på takvåningen. Nice view up there kan jag säga! En intressant detalj på gymmet: Godisautomat! Det ni!
Var där uppe i en dryg timme och de kändes riktigt gött faktiskt. Efter det blev det flingor & mjölk med banan och en kopp kaffe. Satt som smort! =)

Dusch och lite chill innan det var dags att ta metron och möta upp mamma o pappa o farmor för att sedan dra till Holocoust museumet. Det är ett museum om 2 världskriget om hur det började och slutade och om hitler och så. Det var verkligen värt ett besök. Väldigt intressant och bra på alla sätt. Men måste erkänna att man mådde dåligt av att gå där inne. Man inser inte hur det gick till egentligen och det är så fruktansvärt hemskt att det är inte klokt. Inget man önskar sitt värsta fiende.. Förutom Hitler. Han kunde ju typ fått bli sönderplockad bit för bit och sedan ihjälgasad. TVI o USCH på den mannen. Ingen trevlig filur.

Efter ett känsloladdat besök därinne var det dags för mat. Vi tog tunnelbanan till Chinatown och hittade en irländsk resturang där det blidde en kycklingsallad för min del. Mycket god. Hittade ett par vita tygskor på "Urban outfiters" och sen var det dags för hemfärd. Och här sitter jag nu. Har tryckt i mig lite marabou som mamma o pappa hade med sig. GOTT. Karro ska slinga håret nu. Blondt. Ska bli intressant att se hur de blir! Ikväll blir de middag me familjen och därefter ska vi kolla på New Moon! Ska bli niice!



Godisautomat på gymmet. YEY



BIFFA



Shopping igår. En klänning till julafton. YEEY!



Amandas balkong.



Våra mössor är snyggast!


PURA VIDAAA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar