söndag 20 december 2009

Vamos a la Gaybar y Jacó

Jahopp då har man vart på gaybar. Det var en upplevelse. Haha vi skulle kolla på Ariel o Derek som skulle modella lite. Sjukt skoj! Sjukt roligt med när vi skulle gå på toa. Jag o Lovisa vandrade som vanligt in på toan tillsammans och först när en tjej kolla konstigt på oss och vi stängt dörren gick det upp för mig: LOVISA? Vi är på en gaybar.
Vi kanske inte borde gå in på toaletten tillsammans? Hahahaha. Sjukt skoj. Men det var en trevlig men lugn kväll.
Idag vaknade vi alla alldeles för tidigt för att vi skulle till Jacó beach. Derek o Cosi skulle egentligen tävlat men de orkade inte de men iallafall så åkte vi dit ändå. Alla åkte med Glen utom jag o Emma o Anna. Vi sov 2h extra och tog en svarttaxi. Haha. Skoj att Anna vägrar åka svart-taxi i Sverige.. Så gör vi de här. Haha. Men han var trevlig. Även om jag typ fattade hälften av vad han sa så förstod man sammanhanget lite grann. Mer eller mindre iallafall.

Och nu har Nilsson systrarna anlänt! Full rulle och jäätteskoj att träffa dem! =) De känns som man träffade dem igår men de var ju ändå mer än 2 månadersedan. Det är så skoj att alla människor är häääär. Helt underbart!

Sitter o överväger att gå ut.. Men är noll taggad.. Fast hade vart skoj.. Men pallar inte efter 3h sömn inatt.. Jobbigt! Så nu blir de sängen och vakna imon pigg och glad!

PURA VIDAAAAAAA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar