lördag 13 augusti 2011

Nice vibezz

Det blev en härlig fredagkväll igår! Jag mötte upp Johanna och Steven och åkte hem till mamma o pappa, därefter tog vi oss upp till Ullared och Gekås. Skönt att klockan var typ halv 8, så det var mer eller mindre inte en människa där. Jag fick tag på present till mormor, som fyller år idag! GRATTIS! Ska dit ikväll och fira!

Efter att ha släpat oss runt där i alldeles för lång tid (en halvtimme) drog vi oss hemåt. Där var pappa i full gång med att grilla hamburgare, som han gjort själv. En sjukt vacker sensommarkväll fick vi på altanen med otroligt goda hamburgare! Inte McDonalds det inte! Där satt vi och tjötade hela kvällen, Amanda och Cosi kom förbi senare, vilket var lite skoj för både Cosi och Steven, då kunde de babbla på i sin egen takt och med sina egna slang. Steven är också från Costa Rica, men en annan del.

Efter en skön frukost på balkongen, njutandes av solen, var det dags att packa ihop saker och ting, samt hämta Lovisa och sedan bege sig mot Varberg och Läjet. Stranden som ligger vid Träslövsläge. Däranordnades det prova-på paddel-surfing samt andra strandaktiviteter, sköna människor, vissa drack lite öl, musik. Stämningen på topp kort sagt! Vi fick för oss att testa paddel-surfing. En mycket intressant aktivitet. Sjukt jobbigt, men det var roligt. Gött skakis man var efteråt, lär ha träningsvärk i morgon! 

Efter ett par härliga timmar med härliga människor, skjutsade jag hem Lovisa, för att sedan åka hem, byta om och åka med mor och far till mormor och morfar. Mormor fyller 81! Där vankades det mat och kakor, samt tårta i mängder! Galet gott och åt alldeles för mycket, som vanligt. Det är en härlig samling människor även här, mycket skratt och galenskaper, men det är charmen med alla släkter, vi har riktigt skoj och det är det, som räknas!

Kom hem, samtidigt som Johanna och Steven kom tillbaka, de käkade lite, sen satt vi och tjöta i någon timme. Nu kan jag säga att det är dags för sängen. 

Det bästa av allt är, att jag inte är det allra minsta sugen på att gå ut och festa. Det är så otroligt skönt att ta de lugnt! 

Sängen - CHECK! 

Laddar upp bilder imorgon! 

Njut av dessa fantastiska mästerverk från ett gäng galna tjejer, påväg till Gotland! 





ONE LOVE
Hakuna Matata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar